Christine Stigsen

Christine Stigsen

Supporter of the Wings for Life World Run

Donations 18

A friend

private donation
Dorthe Jensen

Dorthe Jensen

received

€75.00

Petra Lund

Petra Lund

received

£20.00

Charlotte Spangsberg Hütscher

Charlotte Spangsberg Hütscher

received

€20.00

€519.23

$606.46

£465.65

raised so far

259.62% €200.00 $233.32 £179.57
Help this supporter to
reach his goal

Supporter Level 2018

Christine Stigsen is a Silver Supporter

0
Bronze
Silver
Gold

You are on a good way, only €480.77 left to become a Gold Supporter

You are on a good way, only $393.54 left to become a Gold Supporter

You are on a good way, only £534.35 left to become a Gold Supporter

My Story

Vi har modtaget og modtager stadig i ny og næ diverse gaver, men istedet, vil jeg elske hvis mine bekendte, famille, venner og alle andre, som ønsker det for fremtiden vil donere til Wings for Life og støtte deres mission for at finde en kur mod rygmarvsskader. Rygmarvsskader kan ske for hvem som helst - børn, unge, voksne og ældre til hver en tid og livet bliver forandret for evigt! Rygmarvsskader er en af de mest ødelæggende skader en person kan udsættes for. Skaden påvirker ikke kun evnen til at bevæge lemmer, den forårsager også en masse sundhedsrelaterede komplikationer og begrænsninger i hverdagslivet.

Højt kvalificerede forskere over hele verden arbejder på at finde en kur. Deres opdagelser giver håb om en mulighed for at forbedre livskvaliteten for mennesker med rygmarvsskader og en chance for helbredelse.
Fremskridt indenfor rygmarvsforskning er i høj grad baseret på private initiativer og donationer. Skaden betragtes ikke som værende vidt udbredt hvorfor støtte fra regeringer eller finansiering fra medicinalvirksomheder er begrænset, så HJÆLP, HJÆLP, HJÆLP! Jeg har sat mig et mål om at samle 1500 kroner ind - hjælp mig med at nå det! ❤️