Annelies
 van de Waarsenburg

Annelies van de Waarsenburg

Supporter of the Wings for Life World Run

Donations 4

Johan Van Spijker

Johan Van Spijker

received

€50.00

Veel Succes Annelies !

Miranda Flock

Miranda Flock

received

€20.00

Michäel Thoen

Michäel Thoen

received

€50.00

Ineke Dollenkamp

Ineke Dollenkamp

received

€25.00

€145.00

$174.47

£130.74

raised so far

29% €500.00 $594.32 £458.42
Help this supporter to
reach his goal

Supporter Level 2018

Annelies van de Waarsenburg is a Supporter

0
Bronze
Silver
Gold

You are on a good way, only €55.00 left to become a Bronze Supporter

You are on a good way, only $25.53 left to become a Bronze Supporter

You are on a good way, only £69.26 left to become a Bronze Supporter

My Story

In 2016 liep ik voor het eerst mee met de Wings for life run in Breda. Voor mijn broer, Marc, die in 1999 (toen 29 jaar oud) van de trap viel bij mijn vader thuis en daarbij een hoge dwarslaesie opliep.

Het evenement, de mensen, de sfeer, het saamhorigheidsgevoel, de donaties van alle mensen die in mij en dit goede doel geloofden en waardoor ik €298,- heb mogen inzamelen voor de stichting. Mijn broer die daar bij de start aan de kant zat, samen met een paar van mijn beste vrienden om mij aan te moedigen en te supporten. Het gaf me werkelijk vleugels en had zo'n indruk op me gemaakt dat ik er, weer thuisgekomen, nog helemaal vol van was en bleef.

Ik wilde meer, meer kunnen betekenen, meer aandacht voor deze stichting, deze mensen. Meer geld kunnen inzamelen. Meer doen!

Als zangeres van diverse bands vertaalde deze wens zich al snel in een concreet idee. Een plan voor het maken van een eigen c.d. met eigen nummers. Ten bate van de Wings for Life stichting.

Tijdens mijn eerste hardloopronde na het evenement hoorde ik het refrein van de themasong voor de c.d. al in mijn hoofd en werd de eerste songtekst geboren. De 'Wings for Life run' song, die ik opdraag aan mijn broer, Marc van de Waarsenburg.

Inmiddels heb ik 9 eigen teksten geschreven, waarvan twee gericht op het werk van de stichting.
Op de c.d. komen tevens 3 covers, aangedragen door en opgedragen aan 3 lieve vrienden van mij, die eveneens alledrie een ruggenmergaandoening hebben opgelopen en ook alledrie als gevolg van een ongeval. Viola van der Schaaf, Michäel Thoen en Ronald Ars.

Een kwart van de aanschafprijs van de c.d. die ik hopelijk in de loop van volgend jaar met een aantal geweldige muzikanten zal gaan opnemen komt ten goede van de Wings for Life stichting.

Maar zo ver is het nog niet... Ook ondertussen gaan de strijd en het onderzoek door!
En daar zijn ook nu, op dit moment de middelen voor nodig.

Dus trek ik nu eerst mijn hardloopschoenen weer aan, om op 6 mei 2018 weer te gaan lopen voor mijn broer en het mooie werk van de stichting te kunnen steunen. Ook nu zou ik daarom weer ontzettend dankbaar zijn voor een ieders steun, jullie geloof en vertrouwen in mij en de stichting, in de vorm van een donatie.

Hoe klein of groot ook, jullie gebaar maakt het waar en het verschil. Jullie geven mij vleugels! :)

'I'm gonna run, run, run for your life
Run, run, run for your life
You lifted me up
Now I'm gonna strive, to
Give you the wings to survive'.
(From Wings for Life run Song.)